Jij hebt (of werkt bij) het mooiste bedrijf ter wereld, punt. (Anders zou je daar niet werken, toch?)

Zeg eens ….weten anderen dat eigenlijk ook??

Overal waar ik kom, ontmoet ik enthousiaste mensen die vol passie praten over hun bedrijf. Enthousiaste managers, ondernemers, directeuren, marketing mensen. Echt gaaf! Want dat maakt mijn werk namelijk ook weer heel erg leuk. Ik word daar blij van!

Maar… Vaak komen na een paar slokken koffie toch ook wel wat zorgen op tafel. Het is lastig goede mensen te krijgen, het zou fijn zijn iets meer klanten te hebben, alles gaat langzamer dan je hoopt, verwacht of gepland hebt, en de tijd vliegt voorbij…

Nieuwsgierig als ik ben, kijk ik dan vaak even op de website en de social media van zo’n bedrijf.

Aiii……! Oeps!

Tsja, daar zou ikzelf in eerste instantie ook aan voorbij gegaan zijn. Geen ‘stoppende’ beelden, geen eenheid, veel tekst, een ratjetoe aan smartphone- en stockfoto’s. Het team…, als het er al opstaat, leuke uitgeknipte vakantieplaatjes…Helaas, de klant is alweer weg, als die überhaupt heeft gekeken?!

Lastig?

Veel mensen zijn beelddenkers. Ze lezen niet of nauwelijks, maar kijken vooral. En te kijken is er genoeg tegenwoordig. We scrollen allemaal in hoog tempo internet af. Het hele internet is één grote vergaarbak van visueel geweld. Iedereen gooit er maar foto’s op van van alles en nog wat. Veel nietszeggende beelden, die eigenlijk het tegenovergestelde doen dan de plaatser bedoelde. Saaie foto’s maken ook je bedrijf saai.

En soms, heel soms, tijdens het scrollen, dan scroll je toch even terug! Je oog valt ergens op. Je nieuwsgierigheid wordt geprikkeld. Laat me raden…? Eén foto spat van je beeld af!? Iets anders dan al die eenheidsworst-beelden dat je aandacht trekt..?

BAM! En dàt wil je! Díe wil je ook voor jouw bedrijf! Je wil dat mensen nieuwsgierig worden! Dat ze ook terugscrollen! Niet alleen professionele dingen maken, maar ook een professionele uitstraling! Daar wil je werken, daar hebben klanten vertrouwen in….!

Hoe?

Laat eens een professionele beeldmaker de essentie van uw bedrijf in beelden vangen. Beelden met impact! Zodat uw klant in één beeld ziet waar het om gaat. Zodat mensen wel stoppen bij uw bedrijf en in de rij staan om er te mogen werken.

Een keertje sparren?

Ik drink mijn koffie graag zwart! De rest mag je vergeten. Dat vertel ik je graag nog een keer, dàt is namelijk mijn passie!

U heeft het mooiste bedrijf van de wereld! Laat het zien! (en ik heb de #bestjobintheworld om het te mogen maken…

Oh, en als je dan toch zit te scrollen, scroll dan eens (terug) naar www.seijbel.comhoe ìk dat doe…

Ik spreek je graag!

Johan