Seijbel; portretfotografie; fotograaf; profielfoto; LinkedInfoto; linkedin; Facebook; facebookfoto; bedijfsfotografie; bedrijfsfotograaf; marketing; marketingfotograaf; bijzonder; uniek; stunning; anders; andere


Jij bent uniek! Van jou is er toch echt maar één! Jouw baan is uniek. Jouw CV….jep; is er ook maar eentje van. En je profielfoto….? Ga maar even op het kruisje staan…

Serieus?

Lekker wit achtergrondje, het licht standaard ingesteld. Ja hoor, gaat u maar even op het kruisje staan, één of twee keer klikken, 1,5 minuut later en je kan weer verder… Zo, hebben we ook weer gehad.

Really??

En dan op je LinkedIn of Facebook plaatsen….? Toch?  

Wel iemands eerste indruk dit hè? Net als al die anderen? Lekker veilig, beetje standaard…. Omdat het zo hoort?

Ja daaaag…! 

Doe eens gek, gooi je haar los (als je dat nog hebt), spring uit de band, wees eens jezelf…

OK, iets misschien minder ruig kan ook natuurlijk, maar waarom niet iets echts van jou? En van jou alleen. Eén foto die meteen zegt wie jij bent, wat jij doet, hoe jij je op je best voelt, hoe jij wil dat andere mensen jou zien. Eén foto waar je trots op bent, die zelfvertrouwen uitstraalt, of plezier, of waarom niet allemaal tegelijkertijd…!?

Want voordat iemand verder leest, hebben ze je foto allang gezien…èn bekeken! En als die ‘lekker’ standaard is, waarom zou de rest van jouw CV er dan wel uitspringen. Waarom zou jij dan dat unieke bedrijf hebben om zaken mee te doen. Waarom ben jij dan die unieke persoon….? Maar dat ben je natuurlijk wel. Dat weet je best.  Alleen…ziet de rest van de wereld dat (nog) niet.

En dan die ene vraag; waarom gun je jezelf niet dat beeld van jezelf? Dat ene beeld dat verteld dat jij uniek bent. Dat jij die man of vrouw bent die ze moeten bellen. Waar iedereen zaken mee moeten doen. Die mensen in hun bedrijf willen hebben!

Bel me eens… Laat je een keertje aan mij zien, vertel me wie je bent, waar je naartoe wilt, wat je dromen zijn. Dan vang ik dat wel in een paar miljoen pixels. Duurt iets langer dan een minuutje, maar ik weet zeker dat je er geen spijt van krijgt. En ben je ‘te druk’? Kom ik toch lekker naar jou toe?

De ‘stunning picture’ maak ik, de ‘extraordinary people’, dat zijn jullie!

Of sta je toch liever op een kruisje…?