Niels is 17 en heeft één ambitie; Olympisch Kampioen worden op zijn mountainbike. hiervoor is hij letterlijk en figuurlijk keihard op weg, maar hij kan het niet alleen. Om het voor sponsoren aantrekkelijker te maken zijn ‘stunning pictures’ nodig. Echt een opdracht voor Seijbel Photography. Alles wordt uit de camera en flitsers gehaald wat erin zit voor het allerbeste resultaat.  En…. de super locatie maakt het hier natuurlijk helemaal ‘af’.

Hou deze man in de gaten. Het zou zomaar eens kunnen dat hij op een Olympische Spelen goud voor Nederland gaat veroveren…

De Coachingsreis van je Leven is dè outdoor coacingsspecialist van Nederland.

Op de meest adembenemende outdoorlocaties coachen zij mensen op een fantastische manier. Seijbel Photography werd benaderd om deze reis te fotograferen, zodat ze nog meer mensen enthousiast kunnen maken voor deze unieke ervaring. 

Wat een bijzondere opdracht, wat een toplocaties, maar bovenal; wat een geweldig team en bijzondere groep mensen.

Special Forces in Business is een team specialisten met een zeer stevige achtergond bij  de elite eenheden van de Nederlandse krijgsmacht. Als mariniers zijn zij gewend te presteren als het gaat om uitdagende en complexe opdrachten onder de meest extreme omstandigheden. In winterse omstandigheden trainden en coachten zij een Belgisch managementteam op de Noorse hoogvlakte Hardangervidda. 

Seijbel Photography was erbij en maakte foto’s van deze speciale outdoor coachingsreis voor (future) businessleaders voor hun website en social media. Een waanzinnig mooie omgeving, lekker ‘fris’ , een gaaf team; exact wat er nodig is voor  ‘stunning pictures’ !

!

Een portretserie van de partners van Näsets Marcusgård in Zweden, maar dan nèt even anders, dat was de vraag. 

Deze appartementenverhuurders werken met de lokale bakker voor lunchpakketten, met een fantastisch restaurant, met een Italiaanse kok, en ik mag mezelf ook partner noemen van dit fantastische team. Zo fotografeerde ik ook voor hun wandelgids, voor hun website en blogs, en werden foto’s van deze serie zelfs gepubliceerd in Dalaliv, een Zweeds tijdschrift!

Business In Zaken is een actieve businessclub in het Rivierenland. Zij organiseren elk jaar een gala en halen daarmee geld op voor goede doelen. 

Het gala vond plaats op een prachtige winterse avond die nog eens extra sfeer bracht op deze toch al bijzondere avond. Een avond met fantastische gasten en bijzondere artiesten.

Uiteraard mocht een veiling niet ontbreken en ontving het goede doel aan het eind van deze avond een prachtig bedrag. 

Seijbel Photography verzorgde de fotografie op deze avond. Dankbaar om te doen!

Voor de ‘ Coachingsreis van je Leven special 4x4 editie’ fotografeerde ik 9 dagen in IJsland. Met 5 Land Rover Defenders trokken de deelnemers het eiland rond, voor zover de weersomstandigheden dat toelieten. Extreme wind, extreme sneeuw, extreem terrein, eigenlijk was alles extreem tijdens deze reis. Gelukkig hadden we de ‘Best 4x4xFar’ die ons op plaatsen bracht waar we anders nooit hadden kunnen komen. 

Zelfs in de meest geavanceerde technische bedrijven zijn mensen de spil.

Voor ITB Precisietechniek de reden om juist dàt op hun website te laten zien.

‘Shaping the future together’ is hun motto, en dat was tevens mijn opdracht;

“Laat het menselijke gezicht van ons bedrijf weerspiegelen in de foto’s”.

Niet zo moeilijk bij een bedrijf waar mensen zo trots zijn op wat ze maken!

Presidenten, popsterren, multimiljonairs en miljardairs worden allemaal bediend door Galley Cuisine VIP Inflight Catering uit Haarlem. Veruit de allerbeste cateraar voor privévliegtuigen die er is. Zij vroegen mij foto’s te maken voor hun nieuwe brochure en online uitingen. Wat een eer om te mogen doen! Stel je eens voor welke beroemdheden binnenkort al deze bijzondere maaltijden gaan bestellen bij het zien van mijn foto’s?

SaboBoxtel is een specialistisch bedrijf in metaalverharding. Voor een beurs hadden ze opvallend beeldmateriaal nodig. Een op zich al prachtig proces werd met wat extra kleur gefotografeerd voor een ‘stunning’ effect, zodat ze hun prachtige bedrijf op de beurs opvallend kunnen presenteren.

De eigenaren van Näsets Marcusgård bij Furudal in Zweden verhuren prachtige appartementen. Naast de verhuur verzorgen zij graag voor hun gasten een extra beleving door het aanbieden van wandeltochten, fietsuitleen, picknickmanden en een aantal andere lokale belevenissen.

Zij vroegen mij deze ‘belevingsfactor’ in beelden te vangen, zodat zij deze kunnen gebruiken in hun marketinguitingen.

Prachtige plek bij fantastische mensen. Wat een heerlijke opdracht!

 Wereldkampioen!

Seijbel Photography fotografeerde de laatste voorbereidingen van Solar Team Eindhoven, voordat zij naar Australië vertrokken en daar wereldkampioen werden.

Ik trok 24 uur op met het team tijdens een intensieve teambuilding in opdracht van GoodWork Personnel Development.

Een Canadees bedrijf, een Amerikaanse ontwerper, een Engelse projectmanager en een Nederlandse standbouwer op een internationale beurs in Amsterdam. 

Oh ja, en een fotograaf uit Maurik. Hoe mooi is dat?

Herold Dat deed mee aan Expeditie Robinson als onbekende Nederlander en werd juist daardoor bekende Nederlander! Hoe gek kunnen dingen lopen?

Tegenwoordig is hij te boeken als spreker met een uiterst interessant verhaal. Herold vroeg me promotiemateriaal te schieten voor zijn website en voor sprekersbureau’s. 

Met zo’n locatie en een prachtige presentatie een dankbare opdracht!