Niels is 17 jaar en heeft één ambitie; Olympisch Kampioen worden op zijn mountainbike. hiervoor is hij letterlijk en figuurlijk keihard op weg, maar hij kan het niet alleen. Om het voor sponsoren aantrekkelijker te maken zijn ‘stunning pictures’ nodig. Echt een opdracht voor Seijbel Photography. Alles wordt uit de camera en flitsers gehaald wat erin zit voor het allerbeste resultaat.  En…. de super locatie maakt het hier natuurlijk helemaal ‘af’.

Hou deze man in de gaten. Het zou zomaar eens kunnen dat hij op een Olympische Spelen goud voor Nederland gaat veroveren…

De Coachingsreis van je Leven is dè outdoor coacingsspecialist van Nederland.

Op de meest adembenemende outdoorlocaties coachen zij mensen op een fantastische manier. Seijbel Photography werd benaderd om één van hun reizen op IJsland te fotograferen, zodat ze nog meer mensen enthousiast kunnen maken voor deze unieke ervaring. 

Wat een bijzondere opdracht, wat een toplocaties, maar bovenal; wat een geweldig team en bijzondere groep mensen.

Voor LodgeHolidays was Seijbel Photography een aantal dagen in Kroatië om hun gloednieuwe luxe safaritenten te fotograferen.

Omdat het vakantieseizoen letterlijk ‘voor de deur’ stond was er haast geboden. Prachtige uitdaging  om in korte tijd ‘stunning pictures’ te leveren zodat er nog dit vakantieseizoen gebruik gemaakt kan worden van deze prachtige tenten op deze fantastische locatie. Gaaf om de foto’s binnen een dag na terugkeer al op internet te kunnen zien bij de opdrachtgever. 

Laat de gasten maar komen!

IkGaaf omgBl

Mooieoe

Gelukkig dniwuwe 

!

Wat een eer om te mogen fotograferen voor Ranger Campus in Kenia!

Heerlijk om te werken met mensen vol passie voor wat ze doen. Ranger Campus traint rangers, omdat goed opgeleide en gemotiveerde rangers fundamenteel zijn voor het beschermen van wildlife en de gebieden waarin flora en fauna bedreigd wordt door bijvoorbeeld stropers.

Levensgevaarlijk werk dat rangers wereldwijd elke dag vol overgave doen. Wat een respect heb ik gekregen voor deze mannen en vrouwen. 

Hoe bijzonder om te mogen bijdragen aan het fantastische werk dat zij doen voor onze planeet?! Door mijn fotografie kunnen zij beter opvallen en laten zien wat ze doen. Hierdoor kunnen ze weer sponsoren werven, die keihard nodig zijn!

Special Forces in Business is een team specialisten met een zeer stevige achtergond bij  de elite eenheden van de Nederlandse krijgsmacht. Als mariniers zijn zij gewend te presteren als het gaat om uitdagende en complexe opdrachten onder de meest extreme omstandigheden. In winterse omstandigheden trainden en coachten zij een Belgisch managementteam op de Noorse hoogvlakte Hardangervidda. 

Seijbel Photography was erbij en maakte foto’s van deze speciale outdoor coachingsreis voor (future) businessleaders voor hun website en social media. Een waanzinnig mooie omgeving, lekker ‘fris’ , een gaaf team; exact wat er nodig is voor  ‘stunning pictures’ !

!

Een portretserie van de partners van Näsets Marcusgård in Zweden, maar dan nèt even anders, dat was de vraag. 

Deze appartementenverhuurders werken met de lokale bakker voor lunchpakketten, met een fantastisch restaurant, met een Italiaanse kok, en ik mag mezelf ook partner noemen van dit fantastische team. Zo fotografeerde ik ook voor hun wandelgids, voor hun website en blogs, en werden foto’s van deze serie zelfs gepubliceerd in Dalaliv, een Zweeds tijdschrift!

Business In Zaken is een actieve businessclub in het Rivierenland. Zij organiseren elk jaar een gala en halen daarmee geld op voor goede doelen. 

Het gala vond plaats op een prachtige winterse avond die nog eens extra sfeer bracht op deze toch al speciale avond. Een avond met fantastische gasten en bijzondere artiesten.

Uiteraard mocht een veiling niet ontbreken en ontving het goede doel aan het eind van deze avond een prachtig bedrag. 

Seijbel Photography verzorgde de fotografie op deze avond. Dankbaar om te doen!

Voor de ‘ Coachingsreis van je Leven Special 4×4 editie’ fotografeerde ik 9 dagen in IJsland. Met 5 Land Rover Defenders trokken de deelnemers het eiland rond, voor zover de weersomstandigheden dat toelieten. Extreme wind, extreme sneeuw, extreem terrein, eigenlijk was alles extreem tijdens deze reis. Gelukkig hadden we de ‘Best 4x4xFar’ die ons op plaatsen bracht waar we anders nooit hadden kunnen komen. 

Zelfs in de meest geavanceerde technische bedrijven zijn mensen de spil.

Voor ITB Precisietechniek de reden om juist dàt op hun website te laten zien.

‘Shaping the future together’ is hun motto, en dat was tevens mijn opdracht;

“Laat het menselijke gezicht van ons bedrijf weerspiegelen in de foto’s”.

Niet zo moeilijk bij een bedrijf waar mensen zo trots zijn op wat ze maken!

Presidenten, popsterren, multimiljonairs en miljardairs worden allemaal bediend door Galley Cuisine VIP Inflight Catering uit Haarlem. Veruit de allerbeste cateraar voor privévliegtuigen die er is. Zij vroegen mij foto’s te maken voor hun nieuwe brochure en online uitingen. Wat een eer om te mogen doen! Stel je eens voor welke beroemdheden binnenkort al deze bijzondere maaltijden gaan bestellen bij het zien van mijn foto’s?

SaboBoxtel is een specialistisch bedrijf in metaalverharding.

Voor een beurs hadden ze opvallend beeldmateriaal nodig. Een op zich al prachtig proces werd met wat extra kleur gefotografeerd voor een ‘stunning’ effect, zodat ze hun prachtige bedrijf op de beurs opvallend kunnen presenteren.

De eigenaren van Näsets Marcusgård bij Furudal in Zweden verhuren prachtige appartementen. Naast de verhuur verzorgen zij graag voor hun gasten een extra beleving door het aanbieden van wandeltochten, fietsuitleen, picknickmanden en een aantal andere lokale belevenissen.

Zij vroegen mij deze ‘belevingsfactor’ in beelden te vangen, zodat zij deze kunnen gebruiken in hun marketinguitingen.

Prachtige plek bij fantastische mensen. Wat een heerlijke opdracht!

 ‘Epitome-Book of Icons’  komt in alle private-jet centers ter wereld te liggen.  Exclusief voor de rich -and-famous.

Seijbel Photography verzorgde de eerste serie van dit nu al iconische project. Twee prachtige Mercedessen SL. Een oude en een nieuwe gebroederlijk bij elkaar. Zestig jaar autogeschiedenis in één beeld samenbrengen. Spelen met lijnen van auto’s en asfalt, contrasten tussen licht en donker… 

Een eerste stap naar iets heel erg moois!

BLOOM Bridal Atelier maakt de alllermooiste trouwjurken helemaal zelf. Toen er een prachtige atelierruimte kwam, was er ook behoefte aan ‘stunning’ beeldmateriaal voor de website, beurzen en ander marketing materiaal.

Gaaf om de energie en emoties te mogen voelen die bij een passessie van bruidsjurken komt kijken. 

Fotografisch bijzonder om deze serie op een heel ander manier te bewerken dan ik vaak doe. Passend bij de uitstraling die de klant wil hebben. Passend bij de prachtige dames. Zachte kleuren en een zachte bewerking, ook dat kan Seijbel Photography verzorgen.

 Wereldkampioen!

Seijbel Photography fotografeerde de laatste voorbereidingen van Solar Team Eindhoven, voordat zij naar Australië vertrokken en daar wereldkampioen werden.

Ik trok 24 uur op met het team tijdens een intensieve teambuilding in opdracht van GoodWork Personnel Development.

Een Canadees bedrijf, een Amerikaanse ontwerper, een Engelse projectmanager en een Nederlandse standbouwer op een internationale beurs in Amsterdam. 

Oh ja, en een fotograaf uit Maurik. Hoe mooi is dat?

Herold Dat deed mee aan Expeditie Robinson als onbekende Nederlander en werd juist daardoor bekende Nederlander! Hoe gek kunnen dingen lopen?

Tegenwoordig is hij te boeken als spreker met een uiterst interessant verhaal. Herold vroeg me promotiemateriaal te schieten voor zijn website en voor sprekersbureau’s. 

Met zo’n locatie en een prachtige presentatie een dankbare opdracht!

Twee jonge mensen met passie voor hun vak en een bak energie waar je bang van wordt.

OneSwitch wilde frisse, strakke foto’s voor hun website waar ze opstonden zoals ze waren. Da’s niet zo moeilijk. Een beetje snoep erin, springen en rennen, muziekje erbij en de rest komt vanzelf. Wat een energie in deze fotoshoot! Zo veel gelachen.  Wat een heerlijk team!

Als je weer lekker in je vel wil gaan zitten, dan wist ik het wel. Deze toppers hebben je zo weer strak!