Achter de schermen kijken is altijd leuk! Nog leuker is het om ook de resultaten te zien!

In Rotterdam fotografeerde ik Jason. Hij is model en had verschillende foto’s nodig voor zijn portfolio. Gaaf, want daarom kon ik ook in de bewerkingen achteraf wat meer extremen opzoeken.

Waar andere mensen een grote rotzooi zien, ziet Seijbel Photography een ongekend decor voor ‘stunning’ marketingfoto’s.

Een prachtige locatie om een aankomend kampioen mountainbiken juist eens niet in een bos te fotograferen, maar op een plek die zijn foto’s ‘stopping power’ geven.  In het geweld van beelden om ons heen, foto’s maken waar mensen ècht naar kijken… Dat is het mooiste om te doen. Of dat gelukt is? Bij ‘Projecten’  staan de resultaten… 

Uw portret in een studio? Dat kan.

Maar ergens op een mooie locatie kan ook heel goed, zoals hier bij deze prachtige bibliotheek. De onverwachte mist maakte deze toch al bijzondere fotohoot nog iets specialer.

Seijbel Photography fotografeert vaak voor bedrijven. Elk bedrijf is anders en vereist een andere aanpak. Soms moet mijn eigen bedrijfskleding zelfs even wijken. Werken in een cleanroom; weer eens wat anders.

In Zweden fotografeerde ik binnen en buiten, met en zonder extern licht, portretten, voedsel, mensen in actie…

Een veelzijdige marketing opdracht in een prachtig land met fantastische mensen.

Voedselfotografie is een bijzonder onderdeel van de fotografie. Deze foto’s zijn bestemd voor een brochure voor de ‘rich-and-famous’.

Een prachtige shoot met een topteam. Naast een 4 man/vrouw sterk professioneel keukenteam die op het juiste moment zorgden voor het juiste eten, kon ik ook gebruik maken op de expertise van een styliste en een designer.  Alles uit de kast voor een ‘stunning’ resultaat!